Home » Новини » Nokia 3720 може да се купи и у нас…

Nokia 3720 може да се купи и у нас…

5 903 прочита

 

nokia-3720-classic-2Голямо раздвижване наблюдавам последните 3 дни по отношение подобряване разнообразието от предлагани модели на пазара у нас. Няма как да не призная, че Хенди са доста усърдни тези дни, което ме кара с още по-голямо нетърпение да видя отговора както в моделово, така и в ценово отношение на конкуренцията им.

След като пуснаха Nokia E52 на прилична за модела цена, обявиха старта на зареждането на обектите си с Nokia 6600i Slide, от няколко дни би трябвало да имат и налични броики от един доста интересен модел – Nokia 3720.

Само да припомня, че това е първия прахо, влаго и удароустойчив модел на компанията от не малко години насам…Nokia 3720 classic настъпва с впечатляващи характеристики, що се касае устойчивост.

Модела излиза с IP 54, като иначе казано – прахо устойчивост и устройчива на водни пръски и мокрене. В YouTube вече има качени клипове за “полеви” тестове на модела – потопена в халба бира или удрян със стик за голф, то телефона продължава да работи без видима драскотина по корпуса.

Освен забележителна издържливост на прах, удар и влага новата Nokia 3720 се откроява със 2.2? QVGA TFT дисплей и 16К цвята. Като добавка е 2MPix камера и LED светкавица, която може да се ползва и като фенерче.

Бихте могли да се сдобиете с модела срещу скромните 299лв. Толкова е цената му без да се обвързвате с договор към оператора. Ако обаче това не е притеснение за вас, то ще получите отстъпка, макар и символична, и тогава ще платите 269лв…Лично мен подобна отстъпка не би могла да ме накара да се замисля дори, но пък вие можете да прецените и сами, нали?

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

70 + = 75