Home » Телекоми » Промо предложения » Топ предложения на Германос

Топ предложения на Германос

3 525 прочита

germanos-top-offer

Последните няколко дни все се каня, а не ми остава време да подготвя и кратък обзорен материал относно новите промо предложения на пазара. Причини много, най-малкото обема информация, които се трупа покрай предстоящия форум Nokia World, и да не забравяме, че се налага да работя, тъй като скромния ми блог не е достигнал нива да ми осигурява доходи… 🙂

Сега на темата!

Какво си заслужава да се види по отношение на промо предложенията на нашия пазар и при какви цени разбира се. В този пост ще отделя време на наличните оферти в магазините на Германос, което означава, че и телефоните, за които ще говоря са с цени с карта на оператора Глобул.

 

 Nokia 2700 Classic

nokia-2700Практичен телефон, който съвместява в себе си възможностите да улавяте, сваляте или просто споделяте мигове със свои близки и приятели. Освен това ви позволява да споделяте важни за вас данни с останалите потребители. Nokia 2700 Classic е с вградено радио и музикален плейър за свободното ви време, а медийните възможности се допълват с прилични мелодий и звуци.

Камерата на телефона е 2MP, а направените снимки можете да качите и споделите посредством инсталираното приложение Share on Ovi. Не е за пропускане факта, че Nokia 2700 разполага с възможност за допълнителна памет, като обема, който може да чете е 2GB.

Накрая за да обобщя – Nokia 2700 Classic  е приятен телефон, с добър дизайн и доста функции за класа си. Накрая, но не и по важност – цената! Телефона се продава на 29лв при покупка с договор на програмата National 100 и срок на договора – 2 години. Свободната цена обаче е 199лв.

 

Samsung C270

samsung_c270Тук е малко трудно да кажа нещо ново, тъй като предполагам всички познават модела. Samsung C270 беше промоционален както с оферта на Мтел, така и на Вивател, а с карта на Глобул се предлага не за първи път…Изчистения дизайн, заоблените форми, цветовото решение по отношение на панелите го правят в идеалния телефон за дамите, които нямат много претенции относно опциите на мобилния си телефон. Дисплея е с 65К цвята и в общи линии това е всичко за него.

Цената му с карта на Глобул и програма по избор, с изключение на Smart/Smart Plus е 19,90лв, а срока на договора 2 години.

 

Nokia 1662

nokia-1662-germanosNokia 1662 е едно от ексклузивните предложения на веригата Германос. Телефона разполага с вградено фенерче, радио, а дисплея е цветен и то не е никак малък.

Какво повече бихте могли да очаквате за телефон с цена 9,90лв!? Ако имате B-connect карта и решите да преминете на някой абонаментен план с изключение на Smart/Smart Plus, то точно 9,90лв е цената, която ще платите.

Според мен телефона е подходящ или за 2ри или просто за хора търсещи, работен такъв, за който няма да им е жал дори да го изпуснат или изцапат…

 

LG KU 990 Viewty

lg-viewty-ku990Ето тук нещата наистина стават интересни! Не само защото LG знаят как да правят елегантни и интересни модели, а защото модела KU 990 Viewty има много какво да предложи.

Елегантен дизайн, красива външност са само малка част от плюсовете на модела. Камерата е 5MP и е снабдена с автофокус, а телефона има и светкавица!!! Видео записа се осъществява при забележителните 120 кадъра, което не много телефони на пазара могат да предложат.

От където и да го погледнем, то LG KU 990 Viewty е мултимедиен телефон. С него ще можете да правите качествени снимки, интересни клипове или иначе казано – да се забавлявате, докато запазвате спомените си.

Viewty поддържа DivX формат, което означава, че спокойно можете да гледате дори филми на него. Всички тези качества и характеристики в комбинация от цената 129лв го правят доста атрактивен модел. За да се сдобиете с него за тази сума ще трябва да подпишете договор за срок от 2 години на програмата National 100.

 

 Sony Ericsson W902

se-w902Няма да крия, че от 5те оферти на Германос, тази ми е фаворит. Не оставайте с грешно впечатление – не съм фен на марката! SonyEricsson W902 е телефон, който заслужава да бъде оценен по достойнствата му в ценовия клас, в който попада.

SE W902 е с дисплей 2,2″, с забележителна яркост и контрастност характерна за телефоните на тази марка. Както предполагам знаете „W“ идва от „Walkman“, което е музикалната серия на SE. Това ви гарантира качествен звук, удобен MP3 player и удоволствие от слушането на любимите изпълнители.

Камерата е 5MP, с добро качество на изображението. Помислено е за всичко – модела се предлага с 8GB карта памет. Така няма да ви се налага да харчите екстра пари за това, а от друга страна сте сигурни, че има къде да съхраните песните и снимките в телефона си.

Sony Ericsson W902 поддържа приложенията SenseMe и WalkMate, които са относително нови за марката. Интересен и не толкова популярен факт относно модела е, че с него получавате и блог, където лесно и бързо можете да качите направен клип с вашия нов телефон.

Всичко това при цена 169лв, било то с National 100 за 2 години са причините да го правят моя личен фаворит.

Надявам се информацията да ви е била от полза при избора и ще се радвам ако споделите впечатленията си от моделите в случай, че вече притежавате някой от тях.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + 1 =