Home » Марки » SonyEricsson » Sony Ericsson Xperia X3 – Rachael

Sony Ericsson Xperia X3 – Rachael

4 510 прочита

Sony-Ericsson-Xperia-X3Преди около 10-тина дни започнаха да се появяват първите съобщения относно доста дълго очаквания назледник на Xperia, новият SonyEricsson Rachel. Всичко до сега бе само слухове и догадки на различните източници, а интереса допълнително се поддържаше и от липсата на официална информация от страна на производителя.

Само преди няколко дни обаче мистерията около модела започна да се разбулва. От онлайн портала на Expansys публикуваха информация и спецификация, с което повдигнаха малко информационната завеса над това „чудо на техниката“. Напълно възможно е да имат подобна информация директно от производителя…Типично в техен стил по отношение на маркетинга започнаха да набират популярност и преднина пред конкурентите си и този път не чакайки новината, а създавайки я.

Е, благодарение на това вече е ясно и името на модела : SonyEricsson Xperia X3. Телефона е базиран на Android OS, както в последно време ставаме свидетели на тази все по-набираща скорост тенденция сред водещите производители. Въпреки това, от SonyEricsson запазват 3D потребителския панел, с което стана известен и предшественика – X1.

SonyEricsson Xperia X 3 ще е с 4″ дисплей и странната резолюция от 852 x 480 пиксела. XPERIA X3 съща така е оборудван с 8MPix камера и LED светкавица, а видеозаписа е възможен при VGA качество и скорост 30 fps. Подобно качество на записа в наши дни трудно може да впечатли някой, но нека си припомним, че се случва за първи път на Android OS базиран телефон. Сред останалите „екстри“ на модела са HSDPA, Wi-Fi и стерео Bluetooth поддръжката, както и вградения GPS приемник.

 

 

Източник

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

0 Responses to Sony Ericsson Xperia X3 – Rachael

  1. Pingback: HTC Hero от T-mobile « Mobile reviews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 + = 23