Home » Марки » Samsung » Samsung Omnia II + Windows Mobile 6.5

Samsung Omnia II + Windows Mobile 6.5

4 821 прочита

Samsung I8000 Omnia II - blogОт Microsoft се похвалиха, че към края на септември Mobilkom Austria ексклузивно ще предлага Samsung Omnia II с Windows Mobile 6.5. Те ще са първия оператор предлагащ телефона с новата версия на Windows.

Все още не е ясно дали ще има и други страни, в които оператори ще могат да зарадват клиентите си с новата версия на Windows Mobile или телефона ще бъде пуснат както бе обявено с версията 6.1, която да може да бъде ъпдейтвана до новата такава.

Както обявиха от Mobikom Samsung Omnia II ще е телефона с най-голям дисплей на пазара, а и няма как да е друго при наличието на тези 3,7″ OLED, както вече писах в превюто за него само преди няколко дни. С тези 7.2 Mbps HSDPA и 5.76 HSUPA, и като добавим наличието на WiFi при такъв дисплей, то работата с устройството в интернет ще е удоволствие, а възможностите почтни неограничени.

Говори се, че първоначалната информация за 8MPix камера няма да се потвърди, а по скоро появилите се съобщения за това са били относно прототипи на модела, но явно от Samsung ще заложат на варианта 5MPix.

Тук е мястото да споменем процесора от 800MHz и подобрения графичен чип който го правят едно от най-бързите мобилно устройства с Windows Mobile 6.5, при това без да споменаваме отличните 3D игрите и 3D интерфейс.

За съжаление все още няма никаква информация за цената на Samsung Omnia II, което е леко разочароващо за очакващите го.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

43 − 41 =