Home » Марки » Samsung » Samsung Omnia II ~ 520EU

Samsung Omnia II ~ 520EU

4 704 прочита

Samsung I8000 Omnia II - blogОфициалния старт на Samsung Omnia II, който се очакваше да е началото на Октомври, се оказа, че ще е много по-скоро от тази дата. Явно последните седмици са изпълнени само с добри новини за феновете на Windows Mobile, тъй като този уикенд модела на Samsung ще бъде пуснат на пазара в Сингапур.

Както вече знаете Samsung Omnia II от ревюто, което пуснах за модела преди няколко седмици, той ще е телефона с най-голям дисплей на пазара, а и няма как да е друго при наличието на тези 3,7? OLED. Сред другите плюсове са 7.2 Mbps HSDPA и 5.76 HSUPA, и като добавим наличието на WiFi при такъв дисплей, то работата с устройството в интернет ще е удоволствие, а възможностите почти неограничени.

Тук е мястото да споменем процесора от 800MHz и подобрения графичен чип който го правят едно от най-бързите мобилно устройства с Windows Mobile 6.5, при това без да споменаваме отличните 3D игрите и 3D интерфейс.

Но да се върнем на цената! Предполагам сте свикнали, че при обявяване на подобни цени, то те са най-вече ориентировъчни като разликите се влият от съотвените данъци, а никога не може да се предвиди колко би била операторската субсидия…

Не ни остава нищо друго освен да се въоражим с търпение и да изчакаме появата на модела и в България. По-интересния въпрос е дали някой от операторите ще се наеме да реализира промоция с привлекателна субсидия. И като казвам привлекателна имам предвид различна от стандартната оферта при телефони с цена над 1100лв, която като по правило е с 100лв разлика между цена с карта и цена свободен…

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + 5 =