Home » Новини » Nokia Surge от AT&T

Nokia Surge от AT&T

5 460 прочита

Nokia SurgeКогато прочетох за този модел преди седмица сметнах, че едва ли ще е има интерес към него или дори да има, то той ще се изчерпа след като научите, че няма да е достъпен на нашия пазар. От друга страна обаче, модел като Nokia Surge заслужава да му бъде отделено внимание. AT&T е оператора, който ексклузивно ще го предлага в своята търговска мрежа, което ме накара да направя и кратко ревю за него…

Не това обаче е най-важното! По-интересно е какво предлага модела…

Nokia Surge работи на Symbian S60 платформа, като е снабден и пълна QWERTY клавиатура. Вниманието ми бе привлечено не само от факта, че е Symbian базиран телефон / имам слабост към тези модели /, но и поради необикновения му и по собствен начин младежки дизайн.

Nokia Surge 1Дисплея е 2,4″ 16М цвята, което само по себе си е впечатляващо. Surge разполага с няколко варианта на връзка – GSM/GPRS/EDGE и двубандовия UMTS с HSDPA 3.6Mbps, докато bluetooth-а, USB и 2.5 mm аудио жак могат да бъдат ползвани като локална такава. Камерата на модела е 2MPix и явно това не е било сред приоритетите на оператора и производителя.

Всичко това се допълва и от впечатляващата 1500mAh батерия, която от Nokia за първи път ползваха в Nokia E71 преди около година.

Разбира се както казах в началото модела е изцяло операторски и напълно очаквано освен стандартните възможности предлага и още някой такива. Сред приложенията включени към модела са AT&T Navigator, Yellowpages.com, Where, AT&T Music, Mobi TV, Video Share, JuiceCaster и AT&T Mobile Banking.

В обобщение мога да кажа, че според мен Nokia Surge със своя странично отварящ се слайдер, пълната QWERTY клавиатура, но от друга страна слаба камера, изчистен, но интересен дизайн е телефон таргетиран към младежката аудитория. Тези от тийнейджърите, който преларват доста време в писане на смс-и, сърфиране в интернет, и на които няма да им е нужна кой знае колко стабилна камера.

Няма как да очаквате и чудеса от модела предвид цената от 79.99 USD с двугодишен договор, на която модела би трябвало да се появи в края на юли в магазините на оператора AT&T.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

0 Responses to Nokia Surge от AT&T

  1. Pingback: Nokia 6760 в Европа « Mobile reviews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 23 = 33