Home » Марки » Nokia » Nokia 6760 в Европа

Nokia 6760 в Европа

6 088 прочита

Nokia 6760След като преди дни Nokia Surge излезе на пазара се появи информация за интересно продължение на модела предназначено за Европа. Става дума за Nokia 6760!

Nokia 6760 също като предшественика си Nokia Surge е със странично отваряща се пълна QWERTY клавиатура. За разлика обаче от Surge тук има ъпгрейд при камерата, която не е като при американската версия 2MPix, а вече е 3,2MPix. Разбира се промени има и по софтуера, но това не бива да изненадва никой. Nokia 6760 е със заменен AT&T Navigator, чието място заема Nokia maps.

Явно в този модел е доразвита идеята за възможностите за комуникация и предназначението му за младежката публика. Няма как по друг начин да си обясним нововъведенията. Nokia 6760 дава възможност на потребителите си да се свържат с приятели през почти всички популярни социални мрежи – Facebook, MySpace, Twitter, Message Reader. Google Talk и Windows Live Instant Messaging services са също сред поддържаните приложения. За разнообразие след или по време на чата за потребителите си 6760 предлага и FM радио.

Телефона е снабден с 128MB вградена памет, която може да бъде допълнена с до 8GB microSD / 2GB са включените в пакетажа /. В режим на standby батерията издържа до 500ч, а времето за разговори е до 5ч.

Очакванията са Nokia 6760 да се появи на пазара в Европа през третото тримесечие /Q3 от 2009/ на годината, като предполагаемата цена ще е от порядъка на 240eu, като разбира се това е ако няма промоционални оферти със субсидия от страна на операторите.

Източник.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

91 − = 85