Home » Марки » LG » LG KC550 – 5MPix

LG KC550 – 5MPix

3 066 прочита

LG KC550 frontВъпреки сериозната рекламна кампания от един от представителите на Глобул у нас, някак тихо на пазара се промъкна слушалка, която според мен заслужава да попадне под светлината на прожекторите. Телефона, за който говоря е LG KC550 – модел изцяло посветен на медийните възможности, които могат да бъдат вложени, но и не по-малко важното, цена трудно устоима за повечето хора.

Според мен този модел на LG е един от най-достъпните в ценово отношение телефони на пазара у нас притежаващ 5MPix камера. За да бъда конкретен – можете да го закупите с карта на оператора на повече от привлекателната цена от 99лв. Да, това ще ви обвърже с договор за 2 години, но пък ще имате възможността да притежавате телефон с много добри медийни възможности, на цена без аналог за момента.

Нека погледнем малко по-подробно какво ни предлага модела LG KC550:

LG KC550Камера – 5Mpix, с съответстващото за мегапикселите и качество на снимката. За допълнителното подобряване на изображението допринася и автофокуса вложен в камерата. Видео запис е осъществим при 720×480 при 30fps. Трябва да ви кажа, че по отношение на качество на видеото ще преживеете известни разочарования…

Дисплей – 2,4″ с QVGA резолюция и 262K цвята. Дисплея е поносим, дори приятен, ако изключим трудното боравене с него при по-ярка слънчева светлина. Тук като интересна опция трябва да споменем автоматичния акселометър и възможността за ротация на изображението.

Към добрите черти на устройството е редно да добавим въжможността да променяте темите, включените игри в менюто, възможност за връзка чрез bluetooth & USB порт, слот за microSD карта памет освен вградените 12MB, FM радио, TV out и не на последно място батерия 900mAh, която да ви осигури от порядъка на 400h standby или до 4h време за разговори…

LG KC550 front openНедостатъците на модела са повърхността на предния панел, която седи като полирана и много бързо се зацапва от пръсти, лекото разочарование при видео записа, странния файлов мениджър, както и липсата на RDS опция на радиото.

На края в заключение мога да кажа следното :

LG KC550  е почти перфектния телефон – камера, говорейки за сегмента, в който попада. Отличното представяне на камерата, големия дисплей, възможностите за добавяне на рамки и останалите медийни възможности съм сигурен ще ви накарат да преглътнете малко дразнещото качество на видео записа. Ако трябва да погледнем нещата под ъгъла на финансовата част, то предложението с договор е за момента най-добрата цена, което от своя страна превръща този телефон на LG в топ предложение в ценовия клас.

В случай, че възнамерявате да го вземете на цена свободен, то моето мнение е да разгледате предложенията и на останалите марки с подобни параметри преди окончателно да решите/

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

69 + = 76