Home » Марки » LG » LG GD900 Crystal – новото бижу

LG GD900 Crystal – новото бижу

4 174 прочита

LG GD 900Правилно прочетохте! LG определено знаят как да грабнат вниманието, този път с новото и няма да е пресилено да кажа уникално бижу в колекцията си – LG GD900 Crystal.

Телефона продължава линията на слайдовете, в която LG не пропускат да въведат винаги нещо ново. Предполагам помните LG KF510  с неговия устойчив на надраскване корпус? Е, ако той ви е заинтригувал, то LG GD900 Crystal ще ви изуми!

LG GD900 Crystal е изцяло touch-screen. До тук нищо необичайно, но когато казвам изцяло то точно това и имам предвид – на мястото на клавиатурата няма бутони, а прозрачен тъч пад. От там идва и името на модела – Crystal.

LG GD 900 - 1Дизайнерите от LG наистина успяват да внушат именно това – визия за прозрачност и крехкост. Не се лъжете по нежния му вид, телефона е достатъчно здрав, за което са се погрижили от конструкторския еекп на компанията.

Сигурен съм, че точно тук прагматиците ще се запитат : и какво от това, че е с прозрачна клавиатура?

LG GD900 Crystal не е само дизайнерски успех, въпреки че оправдава множеството награди спечелени от комапнията именно в тази категория.

С дисплей 3″ и 16К цвята и резолюция 480 x 800 пиксела картината е запомняща се. Като допълнение към мултимедийните възможности на телефона е 8MPix-овата камера снабдена и с свееткавица. За да имате достатъчно пространство за спомените си и приятните мигове телефона работи с до 16GB microSD, която всъщност е най-големия обем за този тип карти памет в момента на пазара.

LG GD 900 - 2По отношение на възможностите за връзка, то освен вече станалите стандартни USB, Bluetooth LG GD900 Crystal разполага и с WiFi. Като „екстри“ можем да добавим RDS радиото, акселометъра, поддръжката на DivX/XviD формати, TV-out, а за продължителната работа на телефона се „грижи“ 1000mAh батерия.

Да, LG GD900 Crystal е телефон изцяло повлиян от дизайна, но това в никакъв случай не е изместило фунционалността му на заден план.

Нека сега малко по-подробно се спрем на това „чудо“ на техниката.

Рядкост е да се появи подобно устройство, толкова уникално само по себе си, а в този случай дори създаващо собствена категория. Разбира се, нищо никога не е толкова хубаво колкото изглежда и LG GD900 Crystal не е изключение от правилото. Модела има свойте недостатъци при размери 105 x 52.5 x 13.5 mm и тегло от порядъка на 127g. Тук е момента да споделя и неудобството при отваряне на тъчпад-а – тежестта на телефона остава в горната му част, а това предполага и по-голям шанс да го изпуснете. Работата в подобно положение на клавиатурата е неудобна, а на моменти трудна.

Заради пласстмасовото си прозрачно покритие телефона изглежда като покрит с лед, но това прави задния му панел лесен за надраскване. Дисплея е 3″, което не оставя много място по предния панел – там са поместени три тъчскрийн бутона. За съжаление на слънчева светлина дисплеея не се представя толкова добре колото със сигурност би ви се искало.

Накрая едно става ясно – LG GD900 Crystal не е от телефоните, които бихте пропуснали! Друг е въпроса подобна клавиатура колко би устояла на надраскване запазвайки внушителността си.

Все пак LG GD900 Crystal внася нещо ново в категорията на 8MPix-овите телефони с изцяло тъчскрийн екрани, но няма как да не отчетем и факта, че за успеха му в продажбите голямо влияние ще окаже и цената, на която ще излезе на пазара.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

0 Responses to LG GD900 Crystal – новото бижу

 1. Кристина

  12/07/2009 at 10:17

  Чудесен материал- подробен и обективен!

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 9 = 1