Home » Марки » LG » LG GD 330

LG GD 330

3 152 прочита

LG GD 330От корейската компания LG на пазара в България се появи нов модел, който според мен по свой начин очарова и грабва окото. Става дума за LG GD330.

За момента телефона се предлага в един от сновните представители на Мтел, който вече от повече от година активно си сътрудничи с корейските си партньори. Дори преди около малко повече от половин година пребрандира магазините си с логото на LG. Естествено за това и за честите промоций с модели на компанията причините са основно финансови, но пък и това е нормалния начин бизнеса да се движи напред.

Нека се върнем обаче на модела….

Според мен LG GD 330 без проблем се позиционира в средния ценови клас, а параметрите му само могат да затвърдят позицията му там.

С дисплей от 2,2″ TFT, но пък с добрата за подобен клас телефони резолюция 240 x 320 pixels е повече от интересен. Тук като недостатък според мен е малкия брои цветове – 256к, което за днешно време не задоволява желанията на повечето потребители.

LG GD 330 - 2По отношение на камерата – не залагайте големи надежди…LG GD 330 разполага с 2Mpix, които за непретенциозния потребител са повече от достатъчни. Като говорим за мултимедийни възможности останах впечатлен от 20-те MB вградена памет и по-важното : до 8GB microSD поддръжка!

LG GD 330 има ограничен арсенал за връзка – разполага с bluetooth, GPRS, EDGE /Class 10, 236.8 kbps/ и HSCSD. Явно корейските разработчици са преценили, че 3G и IR са излишен лукс 😉

За утеха LG GD 330 ще ви предложи наличие на игри, както и възможност да слушате радио.

Макар последно по ред, но не и по важност е редно да отделя внимание на външността на телефона. Слайдера е добре направен, плавно отварящ се и с механизъм за допълване на отварянето. Комбинацията от сиво около дисплея и черния корпус оставят чуството за стил и елегантност, които се допълват от материята на задния корпус имитира кожа.

По отношение на цената според мен тя е още леко висока за подобен тип телефон. Свободната е 239лв, а с карта, с която и да е програма на Мтел при това и с едногодишен договор може да бъде закупен на 199лв.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 23 = 30