Home » Марки » LG » LG BL 40

LG BL 40

4 694 прочита

LG-BL-40След като от доста време вървят слухове относно предстоящите модели от Black Label серията на LG, то днес е факт първата официална информация по въпроса.

Спрягания за наследник на успешния, а и до болка познат от неколкократните му промоции от всички възможни търговски вериги и оператори у нас модел LG Chocolate, днес официално бе представен от корейската компания. LG-BL-40-1В тази връзка бяха пуснати и първите снимки на модела, които загатват на любители на марката за какво да бъдат подготвени.

Модела бе анонсиран под името LG BL 40 и е сочен за продължител на линията Chocolate. Разбира се разработката е инспирирана от новата дизайнерска форма обединена под общото наименование Black Label.

Уви, до тук приключва и официално потвърдената информация. Какво ще притежава в себе си новия LG BL 40 е все още обект на коментари и догадки, но от компанията запазват мълчание. Това, което става ясно и от снимките е, че BL 40 разполага с меко казано голям дисплей – 4″, който е с апсект 21:9 и резолюция 800×345 pix.

LG-BL-40-2Ако слуховете са верни, то устройството ще работи с вече лансирания S-Class интерфейс, а като допълнение ще разполага с 5MPix камера и LED светкавица, Wi-Fi, GPS и 3G. Освен това новия LG Chocolate има някакъв тип двойно изобразяващ или по-скоро разделящ интерфейс за дисплея с цел улесняване работата при тези негови размери.

По последна информация модела ще излезе в търговската мрежа началото на третото тримесечие тази година. LG BL 40 ще бъде предлаган в 54 страни по цял свят. Коментарите за цената му обаче са повече догадки, от колкото нещо конкретно.

 

Източник

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

84 − 81 =