Home » Марки » HTC » HTC Magic от Globul

HTC Magic от Globul

6 582 прочита

HTC MagicВчера Глобул организира презентация за журналисти на ново попълнение в портфолиото си. На събитието бе представен HTC Magic, който към момента е първия Android OS базиран телефон на нашия пазар.

Както вече писах в ревюто за HTC Magic устройството е с доста впечатляващи характеристики.

Изчистен дизайн, навигация и работа с scroll бутон, а операционната система е претърпяла корекций и подобрения. Това в комбинация с процесор Qualcomm MSM 7201A 528 MHz , 192/288 MB RAM, както и факта, че Google е разработчик на Android OS трябва да ви подсказват какво да очаквате. Работата в интернет с устройството е изключително лесна, бърза и удобна. Magic предлага възможност за работа с няколко броузера едновременно, а изненадите не са само в това отношение.

Добрия дисплей и и справянето му с работа и при пряка слънчева светлина само допринасат за увеличаване удоволствието от ползването на HTC.

Не се залъгвайте! Не всичко в HTC Magic е интернет страници!

Разполагате с 3,2MPix камера, макар и с някой недостатъци, GPS ползващ Google Maps, което прави изживяването още по-реалистично и не на последно място свободата да персонализирате вашата „Магия“.

Това може да се случи лесно! Предвид факта, че устройството реално погледнато пристига с малко инсталирани приложения, то на вас ще се падне честта да ги обогатите. Това можете да направите ползвайки WiFi или 3G с HSDPA 7.2 Mbps и HSUPA 2Mbps. Който и начин да изберете, то няма да съжалявате – в Android Store по-голямата част от приложенията са безплатни.

Говорейки за мобилен интернет, няма как да не споменем, че от оператора Globul са помислили за това – HTC Magic ще се предлага с абонаменен план с включени не само минути за разговори, а и пакет трафик за мобилен интернет. удоволствието ще ви коства 24,90лв, които ще ви осигурят 750MB трафик, 150мин разговори и допълнителни 75смс-а в мрежата на оператора.

Ако HTC Magic е грабнало окото ви, то може да бъде ваше на една меко казана добра цена – при едногодишен договор 629лв, а при двугодишен 599лв. За да сравните и добиете представа колко ниска е тази цена ще ви дам простия пример, че същото устройство се предлага на 999лв цена с карта от един от партньорите на другия мобилен оператор. И до като все още сме на тема пари, то моя съвет е да помислите добре ако искате да закупите Magic ползвайки субсидията дали да е на двугодишен или едногодишен, тъй като за мен разлика от 29лв не е кой знае какъв аргумент в полза на по-дългото обвързване.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

0 Responses to HTC Magic от Globul

  1. Pingback: HTC Magic и в Mtel… « Mobile reviews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + 5 =