Home » Марки » BlackBerry » BlackBerry Curve 8520

BlackBerry Curve 8520

5 551 прочита

BlackBerry Curve 8520След множество слухове и догадки, най-накрая новия модел на BlackBerry официално бе обявен. Устройството ще излезе под пазарното име BlackBerry Curve 8520, като е първото на марката, което поддържа синхронизация с Mac OS на Apple.

BlackBerry Curve 8520 е първото устройство на марката, което ще може да синхронизира бележки, календарни записи, лична информация и др. с компютри базирани на операционната система Mac. От компанията планират през септември да пуснат и своя BlackBerry Desktop Manager. Софтуера ще даде възможност и на притежателите на други модели освен въпросния  BlackBerry Curve 8520 да имат възможност да се възползват от ползите и удобствата на подобна синхронизация.

Относно модела като главен недостатък се сочи липсата на 3G, което означава, че потребителите ще трябва да разчитат на EDGE при липса на hotspot WiFi, което е малко разочароващо….

От друга страна BlackBerry Curve 8520 разполага с 65K цвята QVGA TFT дисплей, поддържа GSM/GPRS/EDGE както и Wi-Fi и има вграден GPS приемник. Камерата е 2MPix, а Bluetooth и USB допълват списъка на нещата, които трябва да се споменат.

BlackBerry Curve 8520 ще се предлага от 5 август от оператора T-mobile, но за съжаление още няма информация кога това ще се случи у нас и на каква цена….

 

Източник

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 8