Home » Любопитно » MTel взе лиценз за тестове на 4G мрежата си

MTel взе лиценз за тестове на 4G мрежата си

1 464 прочита

Мобилтел вече притежава лиценз от КРС за временно ползване на радиочестотен спектър. Това ще даде възможност на оператора да проведе тестове на работата в 4G мрежа.

Мобилтел се спряха на LTE* (Long Term Evaluation)/4G технологията, която е четвърто поколение мобилна технология от стандарта GSM.

Въвеждането на LTE технологията в бъдеще ще позволи предлагането на по-високи скорости в пъти , както и възможност за използване на интерактивни услуги за широк кръг потребители като онлайн игри, HD телевизия и други.

Мобилтел ще пусне тази есен първата тестова мобилна мрежа от четвърто поколение в България.

Мобилтел базира работата си в сферата на последното поколение мрежи на опита на Telekom Austria Group, която вече пусна LTE мрежа в Австрия.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

One Response to MTel взе лиценз за тестове на 4G мрежата си

 1. benevolent

  17/09/2011 at 15:25

  картел и мафия. прочетете за каква организирана престъпност става въпрос в австрия :

  разследват ги вече месец и всеки ден има новини за важни мениджъри и политици в аферата. същото е и в България, но засега всички се страхуват да ги закачат, докато не станат прекалено нагли, тогава няма избор…

  вижте за какви престъпници става въпрос – Чорни с руската мафия и евреите, контрол на политици в бг и логично издирван от интерпол, сега австрииците също са разкрити като мафия, няма нищо случайно.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  GD Star Rating
  a WordPress rating system

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 68 = 77