Home » Новини » Втора поредна година М-Тел печели първо място в категория „Телекомуникации” на конкурса „Любимите марки”

Втора поредна година М-Тел печели първо място в категория „Телекомуникации” на конкурса „Любимите марки”

1 484 прочита

За втора поредна година М-Тел спечели приза за най-любима марка на българите в категория „Телекомуникации” в националната класация „Любимите марки”.

Повече от месец българите имаха възможността да гласуват за любимите си марки в оспорвана онлайн надпревара. М-Тел изпревари своите конкуренти с 630 гласа и така се нареди в топ десет на най-предпочитаните марки наравно с Nokia, Microsoft, Coca-Cola и други. На второ място се класира Глобул с 1579 гласа, а само с 78 гласа по-малко се нарежда и Виваком на третото място.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

Това е третото издание на класацията „Любимите марки” на списание „БГБизнес ревю” и в нея гласуват единствено крайните потребители, а критерият, по който се определят победителите в отделните категории, е броят на събраните гласове онлайн.

Класацията се провежда в три етапа, като само през финалния етап М-Тел са предпочели близо половината от всички гласували – над 2200 от 5200 души.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

2 Responses to Втора поредна година М-Тел печели първо място в категория „Телекомуникации” на конкурса „Любимите марки”

 1. Martin1979

  18/04/2011 at 04:33

  Радвам се, че М-тел са спечелили. Аз гласувах за тях,защото подкрепят спорта и мисля, че повече компании трябва да го правят.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 2. Montelli

  25/04/2011 at 18:05

  Потресен съм!Съм сигурност кампаниите им са добри…но до там.Според мен за да си номер едно в телекомуникациите означава че имаш отношение към клиентите или по-точно да имаш конкурентни тарифи а не да изхождаш от позицията на монополист!Да имаш адекватни действия и защитаваш интересите им а не в продължение на 6 месеца даваш информация за фактурите им….и още по-лошото-никой от висшите мениджъри не реагира и не дава отговор на хилядите опарени клиенти заради системна грешка.
  Съжалявам ако някой прецени,че се изказвам остро но от това 2000 служители и техните с-ва да гласуват някъде там си,в никакъв случей не означава,че клиентите ги предпочитат

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  GD Star Rating
  a WordPress rating system

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 1