Home » Марки » Apple » Тайвански компании доставят части за таблета на Apple

Тайвански компании доставят части за таблета на Apple

996 прочита

 

От агенция Ройтерс съобщават, че от няколко техни източници са получили информация, че доставките на части за таблета на Apple са пред своя старт. В случай, че не сте разбрали то от Apple се готвят да представят своя нов продукт/таблет към края на първото тримесечие на 2010. Предполагаемото наименование на модела е Apple iSlate.

AVY Precision Technology Inc е производител на кутии/панели за елетронни устройства. Според източниците на агенцията вече има разработен такъв за модела на Apple, а производството му ще стартира през февруари.

Неназован към момента тайвански производител на тъч скрийн дисплей ще партнира на американците в производството на таблета. Тук информацията е малко противоречива, тъй като според други дисплейте са вече в производство, но от друга компания – Wintek Corp, отново базирана в Тайван.

Ако всичко това е вярно, то напълно разумно би било да се очаква появата на модела във втората половина на тримесечието, макар хората от бранша да се шегуват, че това е рекламен трик от страна на Apple за да задържат вниманието на потребителите.

Източник Агенция Ройтерс

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 2 = 8